Vi hjelper deg med kampanjen for å gi deg best mulig resultat

For at du skal oppnå best mulige resultater er det viktig med måling og optimalisering underveis og vi hjelper deg med å få best mulig resultater. 

 

Vi overvåker ditt innhold underveis og ser hvordan de presterer på antall klikk, visninger/ impressions og engasjement. Hvis det er ønskelig å justere kommunikasjonen for å oppnå bedre resultater, kan vi gjøre dette underveis. 

Trenger du hjelp med å produsere annonser og innhold?

HealthTalk sitt produksjonsbyrå kan hjelpe deg med å designe og copywrite alle former for displayannonser. Ønsker du en videoannonse kan HTX produsere både video og annonsen.

Blue Skies

Om HealthTalk

HealthTalk er en uavhengig nyhets- og informasjonskanal for de som jobber i helsevesenet.

Vi lager innhold om digital helse, legemidler, bioteknologi, healthtech, helsetjenester, politikk, livsstil og forebygging. Nettstedet ble etablert i april 2019
 

Saklighets- og vesentlighetsprinsippet skal ligge til grunn. Vi tilstreber en kritisk, seriøs og informativ journalistikk. Ved spørsmål, tips eller annet kan du kontakt med ansvarlig redaktør på hans@healthtalk.no eller 48191949.
 

Markeds- og salgavdelingen ledes av Kjeld Anderssen. For spørsmål om annonsering eller innholdsproduksjon, ta kontakt med Kjeld Anderssen på kjeld@healthtalk.no eller 91791760. Du kan se våre tjenester her.

Bak etableringen av HealthTalk står Zeppelin AS.