top of page

Rekruttering

Hver uke er nærmere 50.000 leger og annet helsepersonell, beslutningstakere og ansatte i legemiddel- og leverandørindustrien innom HealthTalk.no  for å oppdatere seg på de viktigste nyhetene i bransjen. En stor andel av disse er allerede i jobb, og har erfaring og kompetanse som er relevant for deg. Og mange kan være på utkikk etter ny jobb. 

Vi mener at det enkle ofte er det beste. Derfor får du alltid bred og effektiv distribusjon med våre stillingspakker – både på HealthTalk.no , i våre nyhetsbrev, i sosiale medier og eventuelt gjennom tilleggsprodukter som podcast annonsering og native artikler/ innholdsannonser. 

Stillingspakke – Synlighet

Med en bannerannonse på HelathTalk.no og i nyhetsbrevet  får du høy eksponering og bred distribusjon rundt din stillingsutlysning. 

Priseksempler:​

Topbanner.png

Toppbanner på mobil og Desktop og distribusjon i 6 nyhetsbrev:

Per uke: 18.000

Brandboard på mobil og Desktop og distribusjon i 6 nyhetsbrev: 

Per uke: 14.000

Stillingspakken kan suppleres med lydannonsering på HealthTalks ukentlige podcaster;  kom rett inn i øret på din målgruppe!

Stillingspakke - Employer Branding

Produktet bygger opp og styrker ditt selskapets kjennskap og rennommé.

 

Med utgangspunkt i hva som gjør nettopp din bedrift til en attraktiv arbeidsplass, utarbeider våre skribenter i HealthTalk Partnerstudio et godt og relevant innhold som distribueres i relevante kanaler.

Pakken er ideell for deg som ønsker å øke kjennskapen eller styrke merkevaren til bedriften i en rekrutteringsprosess. 

Vi tilbyr stillingspakken Employer Branding i form av både artikler, video og podcast samt kombinasjoner. Stillingsannonsen, enten den er en innholdsartikkel, podcast eller video  et klart formål om å tiltrekke jobbsøkere både via innholdet og direkte via CTA.

bottom of page